Sandra

Zen Centrum Eemland, meditatieleraar, Sandra Sijbrandij, meditatieruimte, zendo, zen, meditatie

Ik ben Sandra Sijbrandij

 

Ik ben de oprichter van  Zen Centrum Eemland. 

Ik mediteer nu zo'n 10 jaar en begeleid sinds 2013 meditatiegroepen.


We mediteren in een mooie rustige meditatieruimte. Juist dit samen mediteren is voor de meeste deelnemers waardevol. Het geeft extra verdieping aan de meditatie. En het is voor velen ook "even tijd voor mezelf". Een vast moment in de week om tot rust te komen en naar binnen te keren in een liefdevolle omgeving.

 

Ik ervaar zelf nog iedere dag hoe goed het is om te mediteren. Ik beweeg daardoor makkelijker mee met het leven. Ik voel vertrouwen, ook als het soms zwaar is. 

Door te mediteren ben ik veranderd. Ik vertrouw meer op mijn intuïtie en ik ben een stuk milder geworden naar mijzelf en anderen. En doordat ik me niet meer zo mee laat slepen door mijn omgeving,  kan ik mij beter focussen op dat wat ik aan het doen ben. 

 

Ik ben naast meditatiebegeleider ook projectleider SamenDuurzaam bij de gemeente Amersfoort. 

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen zonen. 


Coaching

Voor sommige vraagstukken, waar je  steeds weer in dezelfde rondjes blijft draaien,  is het goed iemand te hebben om je ervaringen en vragen mee te delen. Iemand die helpt spiegelen. 

Ik heb de opleiding voor stresscounselor gevolgd en vanuit die kennis gecombineerd met mijn meditatie ervaring bied ik coachingstrajecten aan.