Sandra

Zen Centrum Eemland, meditatieleraar, Sandra Sijbrandij, meditatieruimte, zendo, zen, meditatie

Ik ben Sandra Sijbrandij


Ik ben de oprichter van  Zen Centrum Eemland. 

Ik begeleid sinds 2013 meditatiegroepen.


We mediteren in een mooie rustige meditatieruimte. Juist dit samen mediteren is voor de meeste deelnemers waardevol. Het geeft extra verdieping aan de meditatie. En het is voor velen ook "even tijd voor mezelf". Een vast moment in de week om tot rust te komen en naar binnen te keren. 


Ik ervaar zelf nog iedere dag hoe goed het is om te mediteren. Ik beweeg daardoor makkelijker mee met het leven. Ik voel vertrouwen, ook als het soms zwaar is.  Daardoor kan ik op lastige momenten ook de mooie inspirerende kanten van het leven blijven ervaren. 

En door te mediteren ben ik veranderd.  Ik vertrouw meer op mijn intuïtie en ik ben een stuk milder geworden naar mijzelf en anderen. Dat scheelt een hoop stress. Daardoor maak ik andere keuzes,  die beter bij mij passen. 


Coaching

Voor sommige vraagstukken, waar je  steeds weer in dezelfde rondjes blijft draaien,  is het goed iemand te hebben om je ervaringen en vragen mee te delen. Iemand die helpt spiegelen. 

Ik heb de opleiding voor stresscounselor gevolgd en vanuit die kennis gecombineerd met mijn meditatie ervaring bied ik coachingstrajecten aan.